Ylikylän metsästys- ja kalastusseura ry:n kotisivut

Seura toimii Kemijärvellä Tapionniemen, Kaakkurivaaran, Vuostimon ja Pyhätunturin kylien alueella. Se on perustettu 1965 ja jäseniä seuralla on tällä hetkellä 260. Lisätietoa seurasta tällä sivulla.

 

AJANKOHTAISTA

14.11 pidetyn hirvenhaukkukokeen tulokset

Lopullinen hirvenkaatotilasto 2020

Vierasluvat

Seuran pienpetokilpailu 2020 on käynnissä. Saalisilmoitukset kuvan kera puheenjohtajalle. Tulokset julkaistaan talvikokouksessa 2021. Tehokkain pienpetojen saalistaja tullaan palkitsemaan pienpetopyydyksellä.

Kesäkokousmuistio

Jäsenmaksu ja -anomus  Sääntöjen mukaan kaikki seuran jäsenet ovat velvoitettuja maksamaan vuotuisen jäsenmaksun, pois lukien kunniajäsenet ja kunniapuheenjohtajat. Jäsenmaksun eräpäivä on 31.7. Johtokunta päivittää jäsenrekisteriä vuosittain. Mikäli jäsenmaksua ei ole maksettu, niin johtokunta katsoo, ettei kyseinen henkilö halua olla enää seuran jäsen ja hänet poistetaan jäsenrekisteristä.

Mikäli et ole saanut jäsenmaksua sähköpostilla tai tekstiviestillä etkä liioin kuulu hirviseurueen whats app ryhmään, niin ilmoita toimiva sähköpostiosoitteesi jäsenrekisterin ylläpitäjälle seuran sähköpostiin ylikylanmetsastysjakalastus(at)gmail.com. Mikäli et käytä sähköpostia, niin ilmoita puhelinnumerosi tekstiviestillä numeroon 040-729 86 75.

Seuran v. 2020 päivitetty pienriistan pyyntialuekartta Oma Riista mobiilisovellukseen. Tunnus Harrilta puh. 040-729 86 75 tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen ylikylanmetsastysjakalastus@gmail.com

Jos haluat Ultracom Metsästysseuraohjelman kartta-aineiston käyttöösi, niin ilmoita puhelinnumerosi Hannulle, puh. 050 – 546 03 50.

Seura on valittu Koillismaan osuuskaupan kannustajat ohjelmaan. Nyt on mahdollisuus hankkia seuralle toimintaeuroja liittymällä seuran kannustajaksi oheisessa linkissäNäin ilmoittaudut Kannustajaksi.

 

Uusimmat päivitykset 15. marraskuuta 2020

  • Päivitetty etusivua
  • Lisätty 14.11 hirvenhaukkukokeen tulokset

Edelliset päivitykset 14. lokakuuta 2020

  • Päivitetty etusivua
  • Lisätty tiedote hirvipeijaisten siirtämisestä
  • Lisätty tiedote hirvenlihan myyntitilaisuudesta

Katso vanhemmat päivitykset täältä.

SIVUN ALKUUN