Ylikylän metsästys- ja kalastusseura ry:n kotisivut

Seura toimii Kemijärvellä Tapionniemen, Kaakkurivaaran, Vuostimon ja Pyhätunturin kylien alueella. Se on perustettu 1965 ja jäseniä seuralla on tällä hetkellä 260. Lisätietoa seurasta tällä sivulla.

AJANKOHTAISTA:

ELOKUU

Hirvikokous pidetään Myllypirtillä 16. elokuuta klo 13.00 alkaen. Kokouksessa on  viimeinen mahdollisuus ilmoittautua yksityismaiden hirviseurueeseen. Hirvenmetsästykseen osallistuvilla on 10 pyyntipäivän vähimmäisvelvoite.

Riistakolmiolaskennan tulokset

Vierasluvat

Kesäkokousmuistio

Jäsenmaksu ja -anomus  Sääntöjen mukaan kaikki seuran jäsenet ovat velvoitettuja maksamaan vuotuisen jäsenmaksun, pois lukien kunniajäsenet ja kunniapuheenjohtajat. Jäsenmaksun eräpäivä oli 31.7.2020. Johtokunta päivittää jäsenrekisterin tämän vuoden aikana. Mikäli jäsenmaksua ei ole maksettu, niin johtokunta katsoo ettei kyseinen henkilö halua olla enää seuran jäsen ja hänet poistetaan jäsenrekisteristä.

Jäsenmaksut lähetettiin heinäkuun puolivälissä ensisijaisesti sähköpostilla. Niille, joiden toimivaa sähköpostiosoitetta ei ollut käytettävissä, lähetettiin jäsenmaksu tekstiviestillä. Hirviseurueen jäsenille jäsenmaksu toimitettiin seurueen omaan whats appiin. Mikäli et saanut jäsenmaksua sähköpostilla tai tekstiviestillä etkä liioin kuulu hirviseurueen whats app ryhmään, niin ilmoita toimiva sähköpostiosoitteesi jäsenrekisterin ylläpitäjälle seuran sähköpostiin ylikylanmetsastysjakalastus(at)gmail.com. Mikäli et käytä sähköpostia, niin ilmoita puhelinnumerosi tekstiviestillä numeroon 040-729 86 75.

 

SYYSKUU

Seuran v. 2020 päivitetty pienriistan pyyntialuekartta Oma Riista mobiilisovellukseen. Tunnus Harrilta puh. 040-729 86 75 tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen ylikylanmetsastysjakalastus@gmail.com

Jos haluat Ultracom Metsästysseuraohjelman kartta-aineiston käyttöösi, niin ilmoita puhelinnumerosi Hannulle, puh. 050 – 546 03 50.

 

LOKAKUU

Seura järjestää yleiset hirvenhaukkukokeet 3. lokakuuta. Pääpalkinto Ultracom R10 koiratutka. Ilmoittautumiset sähköpostitse kennelliiton ilmoittautumislomakkeella osoitteeseen marko.kunnari(at)hotmail.com 14. – 26.9 välisenä aikana. Kokeeseen otetaan 10 koiraa. Koetta tukemassa

 

 

 

MARRASKUU

Seura järjestää yleiset hirvenhaukkukokeet 14. marraskuuta. Koe on tarkoitettu ensijaisesti ei KVA koirille. Kokeeseen otetaan 10 koiraa. Kinkkukisa. Ilmoittautumiset sähköpostitse kennelliiton virallisella ilmoittautumislomakkeella osoitteeseen marko.kunnari(at)hotmail.com 26.10. – 7.11 välisenä aikana.

 

YMPÄRI VUODEN AJANKOHTAISTA

Seura käynnistää vuodelle 2020 pienpetokilpailun. Saalisilmoitukset kuvan kera puheenjohtajalle. Tulokset julkaistaan talvikokouksessa 2021. Tehokkain pienpetojen saalistaja tullaan palkitsemaan pienpetopyydyksellä.

Seura on valittu Koillismaan osuuskaupan kannustajat ohjelmaan. Nyt on mahdollisuus hankkia seuralle toimintaeuroja liittymällä seuran kannustajaksi oheisessa linkissäNäin ilmoittaudut Kannustajaksi.

 

Uusimmat päivitykset 4. elokuuta 2020

Edelliset päivitykset 5. heinäkuuta 2020

  • Päivitetty etusivua
  • Jäsenmaksut on lähetetty 15. heinäkuuta mennessä sähköpostilla tai tekstiviestillä. Lisäksi hirviseurueen jäsenille jäsenmaksu laitettiin seurueen omaan whats app ryhmään.

Katso vanhemmat päivitykset täältä.

SIVUN ALKUUN