Ylikylän metsästys- ja kalastusseura ry:n kotisivut

Seura toimii Kemijärvellä Tapionniemen, Kaakkurivaaran, Vuostimon ja Pyhätunturin kylien alueella. Se on perustettu 1965 ja jäseniä seuralla on tällä hetkellä 275. Lisätietoa seurasta tällä sivulla.

 

AJANKOHTAISTA

Ylikylän metsästys- ja kalastusseura ry:n 27. helmikuuta 2021 pidettäväksi aiottu talvikokous on peruttu! Aluehallintoviranomaisen antaman määräyksen mukaan yli 20 hengen tilaisuuksien järjestäminen on kielletty Lapin Sairaanhoitopiirin alueella maanantaista 22. helmikuuta –  21. maaliskuuta saakka. Talvikokous pidetään mahdollisimman pian heti kun viranomaiset sallivat 50 hengen tilaisuuksien järjestämisen.  Seuran sääntöjen mukaan kokouskutsu on saatettava jäsenistön tietoon vähintään 7 vuorokautta ennen kokousta. Kokouskutsu julkaistaan Koti-Lappi lehdessä sekä seuran kotisivuilla.

Valtionmaan hirviseurueen pyyntioikeusmaksut. Eräpäivä maksuilla on 28.2.2021.

Jäsenmaksu ja -anomus  

Mikäli et ole saanut jäsenmaksua sähköpostilla tai tekstiviestillä etkä liioin kuulu hirviseurueen whats app ryhmään, niin ilmoita toimiva sähköpostiosoitteesi jäsenrekisterin ylläpitäjälle seuran sähköpostiin ylikylanmetsastysjakalastus(at)gmail.com. Mikäli et käytä sähköpostia, niin ilmoita puhelinnumerosi tekstiviestillä numeroon 040-729 86 75.

Haluatko seuran pienriistan pyyntialuekartan Oma Riista mobiilisovellukseen? Tunnuksen saat Harrilta puh. 040-729 86 75 tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen ylikylanmetsastysjakalastus@gmail.com

Jos haluat Ultracom Metsästysseuraohjelman kartta-aineiston käyttöösi, niin ilmoita puhelinnumerosi Hannulle, puh. 050 – 546 03 50.

Seura on valittu Koillismaan osuuskaupan kannustajat vuoden 2021 ohjelmaan. Nyt on mahdollisuus hankkia seuralle toimintaeuroja liittymällä seuran kannustajaksi oheisessa linkissäNäin ilmoittaudut Kannustajaksi.

 

Uusimmat päivitykset 17. helmikuuta 2021

Edelliset päivitykset 3. helmikuuta 2021

Katso vanhemmat päivitykset täältä.

SIVUN ALKUUN